Car diagnostic interior_4.jpg

Lediga tjänster

Är du fordonstekniker och trivs med att jobba i team och vill vara med och bidra till hög kundservice genom stort engagemang. Då är det dig vi söker.

Om Strömbergs Bil

Strömbergs Bil är ett familjeägt, och ett av Norrbottens äldsta bilföretag som grundades 1947. Vi säljer och servar Volkswagen personbilar & transportbilar, Skoda samt Isuzu. Vi finns i Kalix med drygt 30 anställda och omsätter 180 miljoner.


Om Tjänsten

Som fordonstekniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team. Du kommer att jobba med service och reparationer av både personbilar och transportbilar. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och noggrant för att hjälpa kunden på bästa sätt.

Din bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, engagerad och serviceinriktad Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga. Du har gärna fordonsteknisk utbildning, goda datakunskaper och ett par års erfarenhet från branschen.

B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation med trevliga kollegor samt starka varumärken. Vi erbjuder löpande vidareutbildningar tillsammans med våra generalagenter.
Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning.

Ansökan


Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, dock senast 12 dec 2021.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: per-johan.vikstrom@strombergsbil.se   

Frågor angående tjänsten besvaras via telefon eller mail av verkstadschef Per-Johan Vikström, 0923-750 82 alt. per-johan.vikstrom@strombergsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!